GSC de Stroom viert 45 jarig jubileum

Zaterdag 3 september was het feest voor alle leden en (oud) vrijwilligers van gehandicapten sportclub de Stroom uit Beilen e.o. Er werd nl. gevierd dat de club 45 jaar bestaat. De club is opgericht in 1977 en is tot op heden nog steeds een zeer actieve en nuttige vereniging voor mensen met een lichamelijk/verstandelijke beperking. Er worden 3 takken van sport aangeboden nl. zwemmen/fietsen/wandelen. Alle sporten worden begeleid door deskundigen aangevuld met veel vrijwilligers zodat er vaak een 1 op 1 situatie ontstaat.

Het jubileumfeest werd gehouden in de kantine van de Prinses Margriet Manege waar de opening was. Voor de invulling van de middag was er het circus Santelli uit Groningen waarvoor de hele groep zich even moest verplaatsen naar de naastgelegen sporthal De Borkerkoel. Hier zagen we een zeer spectaculair optreden van het circus dat soms adembenemend was. Na dit optreden werd het programma vervolgd in de manege waar de voorzitter wethouder Schans en sportambtenaar Dijkema ook mocht verwelkomen. Zij kwamen namens de gemeente de felicitaties overbrengen en hebben de waardering uitgesproken voor het vele goede werk van onze vereniging.

De samenwerking met de gemeente Midden Drenthe wordt ook zeer positief ervaren door G.S.C. de Stroom.

Hierna was het woord aan zanger Jan Vaartjes en DJ Remco waarbij de voetjes van de vloer gingen. Na dit alles was er een heerlijk warm en koud buffet waar iedereen van heeft genoten. We kunnen terug zien op een zeer geslaagde viering van het 45 jarig jubileum van G.S.C. de Stroom.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door amantia stichting, handicap.nl, microbudget noc nsf en gemeente midden Drenthe.