Volksdansen

Het volksdansen is een heel gezellige activiteit van onze vereniging. Iedereen, ook rolstoelers kunnen hier aan meedoen en genieten van het bewegen op muziek. 

Hierbij staan het plezier en het bewegen voorop en niet het presteren. Iedereen danst naar eigen vermogen.
Het dansen gebeurt onder ervaren en enthousiaste leiding.

Momenteel dansen we per avond met 13 leden en 5 vrijwilligers, afhankelijk van het aantal rolstoelers die avond. Het is nog wel mogelijk om nog enkele leden te plaatsen. 
We beginnen altijd met koffie of thee om even bij te kunnen praten. Dan dansen we ruim een half uur tot aan de pauze en na de koffie met iets lekkers dansen we weer ruim een half uur. 


We besteden ook altijd aandacht aan de verschillende hoogtepunten van het seizoen. Zo dansen wij op Sinterklaasliedjes en op kerstmuziek. We vieren nieuwjaar met hapjes en sapjes en we sluiten het jaar af met een feest met koud buffet en spelletjes. 

Een paar keer per jaar laten wij zien hoe gezellig het er aan toe gaat bij ons door middel van een optreden of open dag.

Iedere maandagavond kan men van 19.30 uur tot 21.30 uur terecht in “De Westhoek” aan de Reigerlaan te Beilen. Je kunt altijd een of twee keer komen kijken en meedoen voor je beslist of het iets voor jou is.

De eerste keer krijg je de koffie van ons. 
Daarna kost de koffie (of thee) 50 eurocent per avond. 
Hiervan bekostigen wij ook altijd de gezellige activiteiten door het jaar heen. 

Inlichtingen:

Mw. T. van Nierop, mob.  06.51802812
of kom gewoon langs op de maandagavond. 

Tijdens schoolvakanties zijn we gesloten.