Het zwemmen is onderverdeeld in 2 groepen namelijk.:

Zwemgroep voor kinderen.

In de maanden september t/m april wordt op dinsdagavond van 18.30 uur tot 19.15 uur, in het overdekte zwembad De Peppel aan ’t Spiek in Beilen, speciaal een zwemaanbod gecreëerd voor kinderen met een beperking. 
In deze groep wordt er naar gestreefd dat de kinderen, onder leiding van een gediplomeerde badjuf, een zwemdiploma halen . Tevens worden de kinderen geassisteerd door een geïnstrueerde vrijwilliger, zodat er een 1 op 1 situatie ontstaat. 
Het is voor kinderen van ± 6 t/m ± 12 jaar. 

Deze zwemgroep is tot stand gekomen in samenwerking met: 

DSCN2411 (2)

Zwemgroep voor jeugd/volwassenen.

Tevens wordt er in de maanden september t/m april op dinsdagavond van ± 19.00 uur tot 20.00 uur, in het overdekte zwembad De Peppel aan ’t Spiek in Beilen, een recreatief zwemaanbod gecreëerd voor jeugd/volwassenen met of zonder diploma.

Dit gebeurt ook onder deskundige leiding geassisteerd door vrijwilligers.
Er kan lekker gezwommen worden in het warme doelgroepenbad terwijl het wedstrijdbad gesplitst is in 2 delen, waarin de recreatieve zwemmers een gedeelte tot hun beschikking heeft en de andere helft gebruikt wordt voor de trainingsgroep. Deze groep krijgt training van onze zwemtrainster en nemen ook deel aan diverse wedstrijden zoals de Regionale Special Olympics.

Voor inlichtingen over de zwemgroepen kunt u terecht bij:
Geesje Beugel, telefoonnummer 0593-332454.
Email mag ook naar info@gscdestroom.nl

Dinsdag 25-4 zijn deze 3 kanjers geslaagd voor hun zwemdiploma.
Ze hebben het heel goed gedaan. Reuze trots op ze. Namens @gscdestroom van harte gefeliciteerd